zaterdag 26 oktober 2013

Test: Energy-Redbull Jam

Red Bull hét drankje voor jongeren. Het is een energiedrankje met de slogan: ''Red Bull geeft je vleugels.''

Red Bull brengt nu samen met Monster ook een jam op de markt, Energy Marmelade. De bedoeling is dat je 's ochtends een broodje smeert met deze jam. Het geeft je dan meteen een boost zodat je je dag goed begint.

Ik was een van de gelukkige om de jam te testen. De teamcaptain van Red Bull omgeving Brabant woont namelijk bij mij in huis. En raar maar waar, de jam was echt lekker. Je kunt je misschien niet voorstellen dat je de smaak van een drankje op je brood smeert maar het werkt wel.


Misschien is het niet iets wat je 's ochtends moet eten. De smaak is namelijk sterk en naar mijn mening te zwaar voor de ochtend. Daarnaast is het ook niet aan te raden om deze jam dagelijks op je brood te smeren. In de jam zit namelijk net als in het drankje erg veel suiker.

Het product is nog niet op de markt. Ik denk dat dit niet lang meer gaat duren. Red Bull en Monster zijn volop aan het onderzoeken wat de afname van dit product zou kunnen gaan zijn. Wanneer dit een positieve uitslag is, gaat jam snel in de schappen van de supermarkten verschijnen.
 
Esmee Snijder










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief